keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Joulun odotus

Lähdin melkein viikko sitten viettämään joulua kotikotiin ja luulin, etten Photoshopin puutteessa kirjoittaisi blogiin kertaakaan loman aikana. Joulutäpinöissäni innostuin kuitenkin räpsimään tabletilla rakeisia kuvia näistä viime päivien tunnelmista ja kuten näkyy, yritin epätoivoisesti peitellä laadun uupumista mustavalkoisuudella.

joulu
Karkasin lomalle hyvissä ajoin siksi, että piti päästä juhlimaan veljen valmistumista tradenomiksi. Leivoin valmistujaisjuhliin juustokakun ja voileipäkakun, joka oli muuten ensimmäinen itse tekemäni voileipäkakku ikinä. Lopputulos herätti lähes yhtä suurta ylpeyttä, kuin opintonsa kunniakkaasti läpäissyt veikka. Lisäksi oli ihanaa nähdä sukulaisiakin pitkästä aikaa pienen juhlan puitteissa.

Oon myös hääräillyt täällä joulutonttuna ja paketoinut itse ostamieni lahjojen lisäksi muidenkin ostamia, koska rakastan paketoimista. Etenkin jos pääsee miettimään paketin ulkonäön huolella. Nyt oon lähinnä käärinyt tavaraa noihin perinteisiin lahjapapereihin ilman sen suurempaa ajatusta, mutta ihan terapeuttista sekin on.

Ja vasta nyt kun jemmasin lahjoja tuonne kuusen alle, aloin tajuta, että aatto on enää yksien yöunien takana. Vaikka oon kotiutunut tänne uuteen kotikotiin jo erittäin hyvin, tuntuu silti aika jännältä viettää täällä ensimmäinen joulu. Onneksi se ei kuitenkaan oo mitään haikeaa tai hermostunutta jännitystä, vaan ihan positiivista. Semmoista innostunutta.

Mukavaa joulua vielä kaikille! Toivottavasti pääsette rauhoittumaan ja nauttimaan lomapäivistä rakkaiden ihmisten seurassa. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti