tiistai 2. kesäkuuta 2015

Aikaansaannoksia

Käytin jo peruskoulussa suurimman osan muistiinpanojen kirjoittamiseen tarkoitetusta ajasta niiden muistiinpanojen otsikoiden koristeluun ja samat taipumukset jatkuu näköjään yhä.

Okei, en kirjota ihan kaikkea kalenteriin päätyvää näin vaivalloisesti, vain ne erityisemmät tapahtumat. Koska onhan se hauskempaa kun kalenteri näyttää edes osittain jotenkin visuaalisesti miellyttävältä tai persoonalliselta. Ja syystä tai toisesta tykkään käyttää aikaani kaikkeen tämmöseen. Aloitin kirjeenvaihdonkin paitsi saadakseni uusia jänniä tuttavuuksia, myös siksi että pääsisin tuhertamaan niiden kirjeiden visuaalisen puolen parissa. Muuten tulee nykyään piirrettyä niin vähän, mutta kirjeisiin yleensä edes jotain. Mistä saadaan vankka aasinsilta siihen, että kirjoittelin tässä pitkästä aikaa Minyille Singaporeen.

Tuli vähän sekava kokonaisuus, kun en suunnitellut ollenkaan. Tein vaan pala palalta fiiliksen mukaan, mutta tykkään tästä kaikesta huolimatta. Tuon Lutakon rannalta räpsäisemäni kuvan takana on Mail tag -kysymyksiä. Tilasin noita Instagram-kuviani jo pidemmän aikaa sitten Printiciltä ja heidän toimitusongelmiensa seurauksena sainkin kuvat lopulta tuplana, hihii.

Mietin tässä, että voisi olla hauskaa kirjoitella vaihteeksi myös jonkun suomalaisen kanssa. Jotain semmoista matalan kynnyksen kirjeenvaihtoa ja pääosassa olisi oikeasti ne kirjeet, eikä joka kuoresta tarvitse paljastua tarroja tai muuta ekstraa. Tulisi ehkä kirjoiteltuakin useammin, kun Suomen sisällä on myös hitusen halvempaa. Jos teistä blogin lukijoista tai satunnaisista ohikulkijoista löytyy ketään, ketä tämmöinen houkuttelisi, niin mulle saa laittaa jonkinlaista viestiä sähköpostiin: miraniem(miukumauku)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti