perjantai 29. toukokuuta 2015

Onnellinen hetki elämässä

Oon nyt ihan mahdottoman hyvällä tuulella ja tavalliseen tapaani yritän analysoida, että miksi. En tiedä johtuuko se useasta mukavasta asiasta, vai tuntuuko ne useat asiat mukavilta, koska on muuten vaan hyvä mieli. Mulla on tämmöinen ihmeellinen tarve analysoida kaikki. Mutta oli nämä sitten onnellisuuden syitä tai seurauksia, niin tämmöisiä asioita on kuulunut viime päiviin:

Väinönkadun räsymatto, Jyväskylä

Jyväskylän Väinönkadulle maalattu räsymatto, kaikessa yksinkertaisuudessaan äärimmäisen ilahduttava näky! Inhottavalla tavalla Jyväskylä alkaa näyttää parhaita puoliaan nyt, kun opinnot täällä lähenee loppuaan.

Katzenjammer, bändi joka on hyvin lyhyen ajan sisällä omien Last.fm-tilastojeni mukaan (tajusin ihan vasta, että tuo sivu ottaa näköjään yhä talteen kaiken, mitä Spotifyn kautta kuuntelen) hypännyt ykkösartistikseni viimeisen 12 kuukauden ajalta. Tutustuin bändiin, koska esiintyvät tulevana kesänä Provinssissa ja odotan heidän keikkaansa tällä hetkellä varmaan jo enemmän kuin Musea. Miltään heidän kolmesta albumistaan tuskin löytyy ensimmäistäkään biisiä, josta en pitäisi. Vaikeuttaa tiskaamista aika ikävästi, kun ei voi olla jammailematta.

Aurinko, lämpö ja se että haluaisin olla koko ajan ulkona. Jos vaan keksisin jotain, mitä tehdä siellä.

Toimiva pyörä. Ja se että sillä ihan oikeasti liikkuu nopeammin kuin kävellen. Wau.

Huulipunat on kivoja.

Ihmisten tuijottelu kaupungilla on kivaa.

Kukat ja loputon vihreys piristää elämää kummasti. Bongasin bussissa istuessani tulppaaneja jonkun ikkunan alla ja aloin heti hymyillä tyhmänä.

Sain vihdoin vietyä fisulla kuvatun filmin kehitykseen ja sieltä tuli takaisin kuvia melkein jopa parin vuoden takaa.

Sellaiset ekstrovertit, joiden seurassa hitaasti lämpiävä introvertti pystyy tuntemaan olonsa rauhalliseksi ja tervetulleeksi, ovat maailman parhaita ihmisiä. Se on yksi parhaita olotiloja maailmassa, kun on ensin ääriään myöten ahdistuneena jossain sosiaalisessa tilanteessa ja sitten paikalle sattuu tuommonen ihminen.

Lisäksi elän omassa pienessä uutisista vapaassa kuplassani, koska tieto lisää tuskaa. Hehe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti