keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Ikkunalaudalla

Toista vaihtokuukautta on enää viikko jäljellä ja oivalsin juuri, että yksi kolmasosa vaihtoa alkaa olla lopuillaan. Lokakuussa oli niin paljon tekemistä, että se kului yhdessä hujauksessa. Vierailin Oktoberfesteillä. Kävin Brysselissä. Vanhemmat tuli kylään. Yritin käydä välillä koulussakin. Laura tuli kylään. Käytiin Prahassa. Poikkesin Kölnissä. Tänään pitänee yrittää olla taas ahkera pikku opiskelija. Yritän saada kaikkia näitä jännittäviä lokakuisia kokemuksiani purettua tänne blogiin pikimmiten, mutta nyt kirjoitan vain hyvin lyhyesti siitä, miten pikkuinen ikkunalautani on vihdoin täydellinen.

Kölnissä on Urban Outfitters ja koska siellä myydään myös nättejä sisustusjuttuja, halusin käydä etsimässä lautasta kynttilöiden alla pidettäväksi. En kuitenkaan löytänyt mitään visioni mukaista (mutta nappasin mukaani pari söpöä vihkoa alennettuun hintaan, hihi).
Urban Outfittersiltä poistuessani huomasin sen vieressä sijainneen pienen ja sekavan liikkeen, joka pursuili erinäköisiä kippoja ja kappoja, huonekaluja sekä koriste-esineitä. Kyykistyin tutkimaan paria astiaa liikkeen ulkopuolella ja sisällä hääräillyt sympaattinen myyjämummeli tuli heti tarjoamaan apua. Lopulta poistuin kahden ylihintaisen mutta äärimmäisen kauniin tarjottimen kera. En tiedä olisiko hinnasta voinut tinkiä osan pois, mutta lopulta tykkäsin mummelista niin paljon, etten raaskinut edes yrittää.

kynttilöitä ikkunalaudalla

kynttilöitä tarjottimella

Jos olisin törmännyt samaiseen aarreaittaan Suomessa, olisin nyt monta astiaa rikkaampi. Ai että kun siellä oli niin paljon kaikkea nättiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti