perjantai 15. toukokuuta 2015

Video tappoi radiotähden vai miten se meni

Koin jännän oivalluksen tässä äskettäin. Jos oon muutenkin ollut vähän satunnaisesti bloggailevaa tyyppiä, niin Instagram on saanut aikaan sen, että ne vähätkin postaukset jää tekemättä. Mietin taas kerran, että olisi kiva postata blogiin hiukan säännöllisemmin ja selailin siinä samalla Instagramia ihan vaan huomatakseni muutamankin jutun, jotka olisin tosennäköisesti jakanut täällä blogissa, jos Instagramia ei olisi.

Instagram kuvia

Syntymäpäivänäni saamani ihanat kortit. Kaukaisilta saarilta saapunut etanaposti. Elämän pienet ilot eli härönvärinen muumimuki, maailman paras lakritsi ja odotukset alittanut Chai Latte instant -juttu. Itse maalattu (tai ainakin yritetty) tuparikortti. Äitienpäiväksi tekemäni aamiaispannari (tämä ohje, nam!). Sekä Fidasta löytämäni aarre eli viisi kappaletta täydellisiä lautasia.

Rakastan Instagramia kun se on niin helppo tapa jakaa mitä tahansa, eikä mun tarvitse vaivata päätäni sillä, etten osaa verbaalisesti enää yhtään mitään. Mutta on se vähän tylsää, että se on syönyt blogista näinkin ison osan. Ehkä jatkossa alan vaan härskisti lykätä tänne kaiken saman mitä sinnekin. :-P

Semmoinen pieni herääminen tähän väliin. Nyt täytyy alkaa ähertää jotain koulutehtäviä alta pois, että huomenna ei tarvi kärvistellä huonon omantunnon kanssa, kun koko päivä menee kuitenkin Yläkaupungin Yöstä ja Ravintolapäivästä nauttien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti