maanantai 18. toukokuuta 2015

Yläkaupungin Yö

Jyväskylässä järjestettiin Yläkaupungin Yö viime lauantaina samaan aikaan Ravintolapäivän kanssa. Aloitin päivän syömällä kakkua Kirkkopuistossa ja päätin sen luovuttamalla kesken Sin Cos Tanin keikan ihan vain siksi, että jalat ei kerta kaikkiaan enää jaksaneet ja alkoi olla vähän vilu. Tuli taas hieman vanha olo, kun Lauran kanssa vilkastiin toisiamme kyseisen keikan aikana ja kilometrin päähän näki, että molemmilla on samat ajatukset lähtemisen suhteen. :-D Mutta oltiin kuitenkin ehditty vaeltaa melko tehokkaasti ympäri keskustaa jo siihen mennessä. Onneksi oli Ravintolapäivä, niin ei ainakaan tarvinnut nähdä nälkää, vaikka oltiinkin liikkeellä aika lailla täydet 12 tuntia.

ravintolapäivä
Jyväskylä designtori
Kike Rigu

Päivän aikana käytiin muun muassa Designtorilla Toivolan vanhalla pihalla ja ylpeänä voin todeta, että kaikista niistä kauniista asioista huolimatta, ostin sieltä itelleni vain ja ainoastaan pitkään himoitut Uhana Designing pisarakorvikset. Niiden hankinta on lykkäytynyt näinkin pitkään, kun on ollut vähän ongelmia värien valinnassa. Korvisten lisäksi ostin ihan äärimmäisen hienolla printillä varustetun Lutakko-paidan Jelmun teltasta täyttämään tyhjiötä, joka elämääni on bändipaidattomilta teinivuosilta jäänyt. Kyllä nyt kelpaa.

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä mukava Yläkaupungin Yö, vaikka ohjelman näkeminen jäikin aika vähälle tänä vuonna. Itsellänikin oli tarkoituksena mennä sinne Jelmun teltalle, mutta meidän porukan syömingit venähti sen verran etten sit joutanutkaan. Tuo uus Lutakon paita on kyllä pirun siisti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka on kyllä yleensä hyvä syy missata melkein mitä vaan, mutta Jelmun teltassa oli nyt niin hyvä meno, että ois vähän harmittanut jäädä siitä paitsi. :D Ja eikö ookin hieno, erittäin hyvä syy pukeutua mustaan taas koko kesä!

   Poista
  2. No kyllähän tuo vähän harmittaakin, vieläpä kun oli 25-vuotisjuhlahäppeninki ja edessä siintää Lutakon kesätauko. :( Pitäs varmaan alkaa festaritarjontaa vilkuilemaan tosissaan. Ja kyllä, tahtoo itekkin tuollasen paidan!

   Poista
  3. Joo, Lutakon kesätauko on kyllä harvinaisen masentava keksintö, mutta onneksi on festarit! Nimimerkillä tänään ostin lipun Provinssiin.

   Poista