maanantai 17. marraskuuta 2014

Sininen olo ja vihreä smoothie

Loppusyksy ei ehkä oo mennyt ihan niin onnellisissa tunnelmissa kuin alkusyksy. Reilut kaksi viikkoa sitten nappaamani tauti vainoaa yhä, sillä kärsin korvatulehduksen jälkimainingeista ja kurkku on ihan kamalan kipeä. Lisäksi törmäsin taas siihen ikävään tosiseikkaan, että pakko ne koulutehtävät on joskus tehdä. Nyt ne aiheuttaa stressiä ja motivaatiota on vähemmän kuin ikinä. Oon tällä hetkellä sitä mieltä, etten halua opiskella enää ikinä yhtään mitään. Yleensä toimin aina tehokkaasti pienen stressin alla, mutta nyt alkaa ahdistaa kun aikarajat ja tentit kasautuu ja lähestyy.


jouluvalot
vihersmoothie
Kaiken tämän keskellä onnea on jouluvalot. Niiden tuijottelu on jostain syystä rauhoittavaa. Ehkä siksi että tuo jouluvalojen rajaama alue seinällä on ainoa paikka mun huoneessa, missä on tyhjää tilaa. Haluaisin luopua isosta määrästä turhaa tavaraa, mutta en halua heittää mitään kaatopaikkojen täytteeksi.

Lisäksi tein ensimmäistä kertaa vihersmoothien, joka oikeasti jäi vihreän väriseksi. Aiemmat on ollut violetteja mustikoiden takia. Mestarin Herkussa maistatettiin vastaavaa smoothieta ja jaettiin sen reseptiä. Oma sovellus oli taas vähän sinne päin, mutta omasta mielestäni tosi hyvää!

Vihersmoothie
Yksi ruukullinen salaattia
Mangoa (käytin härskisti tölkkimangoja)
Yksi porkkana (omani raastoin sattumia välttääkseni)
Yhden sitruunan mehu
Yhden appelsiinin mehu
Vähän kylmää vettä

Onneksi jossain mielen perukoissaan sen kuitenkin tietää, että kyllä kaikki järjestyy.

2 kommenttia:

  1. Hih, täällä toinen jonka "vihersmoothiet" päätyvät aina sinipunaisiksi... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta marjat (etenkin kirpeät) peittää salaatin, pinaatin ynnä muiden maun niin hyvin! :D Ja onhan ne mahdottoman terveellisiä myös.

      Poista