lauantai 1. marraskuuta 2014

Halloween-postia

Oon suuri halloweenin fani ja ilahdun siitä, miten se tuntuu vuosi vuodelta saavan aina vähän enemmän suosiota Suomessakin. Ymmärrän kyllä, ettei se monien mielestä sovi suomalaisten juhlapäivien joukkoon, mutta kai se juhlintaan osallistuminen on jokaisen oma valinta. Itse kuitenkin tykkään ihan hirmuisen paljon halloweenin fiiliksestä, haamuista, noidista, vampyyreistä, mahdollisten asujen ideoimisesta ja muusta kyseiseen juhlaan liittyvästä. Tänäkin vuonna vietin mahdottoman paljon aikaa Pinterestissä ihastellen muun muassa teemaan sopivia ruokia ja koristeita.

Yritin saada jonkinlaista halloween-fiilistä aikaan myös tähän kirjeeseen, jonka lähetin Daniellelle Kanadaan. Tykkään piirrellä kirjepapereihin itse, koska piirtämistä tulee harrastettua nykyään muuten niin hirveän vähän. Tämän kirjeen söherryksiin olen ihan tyytyväinen, mutta vähän harmitti kun laatikoista ei löytynyt oikein mitään kunnolla halloweeniin liittyvää tilpehööriä kirjeen kanssa postitettavaksi. Danielle kuitenkin laittoi edellisessä kirjeessään niin paljon kaikkea ekstraa, että halusin lähettää edes jotain vastineeksi. Tuo lakritsitee on muuten ihan mahdottoman hyvää!Kääräisin koko setin tuommoiseen söpöön silkkipaperiin, jota löysin Tigeristä. Ja vaikka näissä kuvissa en ole laittanut kuoreen vielä postimerkkejä, niin ihan pakko mainita, että kruunasin koko komeuden Tom of Finland -merkeillä. Such Halloween, very spooky!

Lisäksi sain itsekin halloween-postia Japanista jokunen viikko sitten, mutta unohdin kirjoittaa siitä tänne. Sayori panostaa kirjeisiinsä ihan hirveästi ja ihailin koko lokakuun ajan Instagramissa näitä halloween-aiheisia kirjeitä, joita hän lähetti kirjekavereilleen. Nuo Disney-postimerkitkin on niin söpöjä!

Toivottavasti kaikilla oli hauska halloween!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti