lauantai 23. tammikuuta 2016

Lopun alku

Voi sitä tunnetta, kun kävelin eilen ulos luokkahuoneesta palautettuani lukukauden viimeisen tentin. Selvisin. Vielä viikko sitten kyseenalaistin vahvasti, että tulisinko oikeasti kestämään vaihtoa helmikuun loppuun, mutta nyt ymmärrän moisen epäilyksen juontuneen pääasiassa tenttien aiheuttamasta stressistä. Koska nyt kun tentit on ohi, tiedän että tulen nauttimaan tästä viimeisestä kuukaudesta. Nautin oikein olan takaa. Ennen kuin palaan Suomeen ja alan stressata opinnäytetyötä.

Tämä on nyt lupaus itselleni. Käyn kahviloissa ja ravintoloissa, yksinkin. Etenkin kahviloissa, koska kirjan lukeminen kakkupalan äärellä on onnellista. Kiertelen kaupungilla. Valokuvaan kaiken, enkä vaivaa päätäni sillä, mitä paikalliset ohikulkijat saattaisivat moisesta ajatella. Saan katsoa animea iltaisin, mutta käyn myös ulkona. Toteutan hetken mielijohteita. Polttelen kynttilöitä ikkunalaudalla, koska niitä tuli näköjään hamstrattua syksyllä liioitellun paljon. Herään useimmiten ennen puoltapäivää. Matkustan ja harhailen. Vietän kuukauden vapaana velvollisuuksista. Vain minä ja Saksa.

5 kommenttia:

 1. Hihii, nauti loppuajasta täysin siemauksin! Mutta jee vaan kuukausi että oot takasin täällä, kuinka huikeeta :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kovasti yritän. :D Hihi on huikeeta, en kyllä malta odottaa! ♥

   Poista
 2. Teen parhaani että toteutuskin olisi hyvä. :D

  VastaaPoista
 3. Tuossapa hyviä ohjeita mullekin, jolla vaihtoa on vielä nelisen kuukautta edessä. Ei ole aina pelkkää auvoa ja ihanuutta tämä ulkomailla asuminen, mutta ehkä me näillä nikseillä saadaan päivistä vähän valoisampia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, musta tuntuu välillä että kaikki pienimmätkin murheenkryynit muuttuu täällä "vieraassa" paikassa hämmentävän isoiksi. Mutta yritetään molemmat nauttia siitä, mitä vaihtoa on vielä jäljellä. Ja annetaan itsellemme välillä lupa myös ihan vaan olla ja synkistellä peiton alla, koska sen jälkeen seuraava päivä näyttää yleensä jo kauniimmalta! :)

   Poista