keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Eihän syksystä voi saada yliannostusta?


Syksy ja sen värit on parasta maailmassa. Oli ihan pakko napata kotimatkalla yksi kaunis lehti kodin viereisestä vaahterasta mukaan. Nuo keltaiset suonet näyttää niin hienoilta kaiken tuon punaisen keskellä. Miten jaksaakin innostua yhdestä lehdestä näin paljon. Myöhemmin kyllä totesin, että olisin voinut kerätä niitä kokonaisen kimpun. Tai kasan. Ja olisin uinut siinä.

Lehden lisäksi kotiin kulkeutui jokunen muukin syksyisen sävyinen juttu, kun kävin Sokoksen 3+1 päivillä. Oon hinkunut Muutto-mukia jo vaikka kuinka pitkään, nyt se on mun. Tykkään ihan mahdottomasti tuosta sen värimaailmasta. Ja tykkään myös uusista sukkiksistani, jotka molemmat on oikeasti hiukan tummemmat kuin kuva antaa ymmärtää. Toivottavasti 100 denieriä riittää vielä jonkin aikaa.

2 kommenttia:

  1. Juu ei voi saaha yliannostusta kyl :) Mä muuten eilen kans huokailin, että miten ihastuttavat värit tossa muutto-sarjassa on!! Oon miettiny kyl ett ostaisin ton mukin ainakin.. Vaikka koristeeks jos ei muuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kyllä houkutti muutkin tuon Muutto-sarjan osaset, mutta onneks onnistuin vakuuttaan itteni siitä, että kaappitilaa ja tarvetta on hyvin vähän. Mutta kyllä yks muki aina mahtuu! :-D

      Poista