keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Niitä pikkujuttujaOnni on Fidasta löytyneet sympaattiset ja teen ryystämiseen sopivan isot mukit sekä ruokakaupassa tehdyt heräteostokset. Päädyin kaupan kassalla pohdiskelemaan, että miten suuri etuoikeus onkaan pystyä ostamaan pieni 2,50 euroa maksava chilikermajuustoköntti ihan vaan siksi, että teki mieli. Tai kun ylimääräistä leipääkään ei oikeastaan tarvitsisi, mutta voi sitäkin ostaa, koska maistiaisia mutustettuaan ja maistattajalle juteltuaan ei kehdannut enää olla ostamattakaan.

Teemukitkin oli kyllä tavallaan heräteostos. Oikeasti oon etsinyt tässä viime aikoina semmoista täydellistä teekannua ja jotain söpöjä lautasia tylsien Ikean lautasten lisäksi elämää piristämään, mutta tähän mennessä täydelliset teekannut ovat olleet liian kalliita ja söpöt lautaset liian pieniä.

Muita onnellisia juttuja ovat muun muassa täydellisen makuiset satsumat, ilmainen Aku Ankka, kaupan kassalla hymyillyt tuntematon nainen (ei siis se kassatyöntekijä, eihän ne hymyile kuin vahingossa) ja maailman parhaan itse tehdyn pizzapohjan löytäminen, josta ihan varmasti joskus lisää täällä, koska haluan jakaa täydellisen pizzapohjan ilosanomaa.

2 kommenttia:

  1. Hei jihuu! Sun blogisi on aika ihana, kuten myös noi teen ryystämiseen sopivan isot mukit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, ihana kuulla tämä sulta kun sun blogi vasta ihana onkin! c:

      Poista