maanantai 13. lokakuuta 2014

Jääkaappimagneetteja

Lähden tänään illalla porukoiden luo syyslomaa viettämään, mutta sitä ennen halusin tulla näyttämään yhden kivan askarteluidean, jota en ikinä muistanut jakaa vanhassa blogissa. Nyt se muistui taas mieleen, kun selailin vanhoja kuvia tietokoneen uumenista.

Tykkään ihan liikaa kivoista jääkaappimagneeteista ja jääkaapin ovi on täynnä niitä. Viime vuoden puolella löysin Tigeristä hauskannäköisen muistipelin, josta ensimmäisenä keksin saavani vielä vähän lisää koristusta jo valmiiksi sekavan oveen. Mulla oli jo valmiiksi sellaisia pieniä magneetteja, jotka olin aikoja sitten tilannut ebaystä ja sellaiset liimailin noiden ympyröiden taustalle. Aluksi kokeilin liimata vain yhden nähdäkseni, että kestääkö sellainen pieni magneetti tuollaisen ympyrän painon ja ihan hyvinhän se kesti.

jääkaappimagneetteja
Ehdittiin myös pelata tuota muistipeliä ennen magneeteiksi muuttamista ja se pelaaminen oli lopulta niinkin huvittavaa touhua, että ostin myöhemmin toisen muistipelin ihan siihen tarkoitukseen. Vähän vaihtelua Aliakseen, vaikka äärimmäisen hauskaahan sekin on. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti