lauantai 25. lokakuuta 2014

Villatakkileiri

Viikko sitten pääsin lopettamaan syysloman aivan äärimmäisen ihanissa ja jännittävissä merkeissä sekä onnellisena siitä, että rohkenin lähteä mukaan.19 söpöä ja kaunismielistä tyttöä kokoontui saman katon alle viettämään villatakkileiriä ja vaikka ajatus kokonaisesta viikonlopusta uusien ihmisten keskellä jännitti ihan hirveästi, samalla mieltä kuitenkin kevensi varmuus siitä, että yksikään näistä tytöistä ei tuomitse.

Ihanien uusien tuttavuuksien lisäksi leirillä oli paljon hyvää ruokaa, juustokakkua ja käsitöitä. Perehdyin maailman parhaaseen lautapeliin, keskustelin myöhään yöhön ja iloitsin kauniista luonnosta ympärillä sekä niistä lapuista, joihin kirjoitettiin jokaisen nimi ja sitten muut kirjoitti siihen jotain kivaa. Jouluvalojen sekä viirien alla patjalla maatessaan ja Pokemoneja sekä hipster-merirosvoja väritellessään sitä mietti, että voiko tällaista ollakaan. Jotenkin niin mieltä lämmittävä ajatus, että maailmassa on ihmisiä, jotka keksivät tällaisen mahtavan idean ja uskaltavat lähteä toteuttamaan sen. Kiitos ihanille villatakkitytöille!

En ole ottanut ihan kaikkia postauksen kuvia itse, joten iso kiitos näille tytöille: Emmi on ottanut kaksi ensimmäistä kuvaa, Eerika kolmannen kuvan ja Minja seitsemännen sekä viimeisen kuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti