torstai 30. lokakuuta 2014

Terveisiä toipilaalta

Keskiviikko on mulla ainoa järkevä päivä viikossa mitä lukujärjestykseen tulee ja siksi olin suunnitellut olevani jokseenkin aikaansaava eilen. Mutta kuinkas sattuikaan, heräsin aamulla ihan hirveän olon kanssa ja lämpöä oli 37 astetta. Kouluun oli kuitenkin pakko mennä, mutta onneksi oli edes mielenkiintoinen luento. Koulun jälkeen kävin hakemassa kaupasta apuja taudin nujertamiseen ja löysin jotain muutakin kivaa, nimittäin lähes täydellisen teekannun. Mielestäni tuo on ihan mahdottoman söpö ja hintakin oli siedettävä, mutta vain lähes täydellisen tästä tekee ohuehko lasi. En tiedä miten paksuja lasiset teekannut yleensä on, mutta tuon kanssa täytyy kyllä koittaa olla ihan super varovainen tiskatessa ja muutenkin, ettei lyö sitä johonkin rikki.

lasinen teekannu
En olisikaan voinut löytää tätä paljon paremmalla hetkellä, pääsin sekoittelemaan rohtoja taudin karkoittamiseksi. Paljon kätevämpää heittää kerralla isompi satsi tavaraa teekannun sihtiin, kuin pelata yksittäisten kupillisten kanssa. Rooibos veriappelsiini teetä oli villatakkileirillä ja olin ihan valmis ryntäämään leirin jälkeen kauppaan hakeakseni sitä myös kotiin, koska nam! Mutta sitten sainkin sitä leiriltä ja nyt sitä ainakin tulee juotua, kun on tämä kannu. Mulla on ennenkin ollut irtoteitä, mutta ne on jäänyt vähemmälle käytölle just siksi, etten jaksa touhuta niiden teesihtien ja yksittäisten kupillisten kanssa.

Enää puuttuu joku joka toisi mulle herkkuja kaupasta, kun itse makaan vällyjen alla sängyssä.

2 kommenttia:

 1. Oi miten suloinen kannu ♥
  Olen etsinyt itselleni sitä täydellistä kannua jo pitkään.

  Tervehdyhän pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä onnellinen sattuma, että löysin tuon. Menin Sokokselle epätoivoisena, että eikö täällä olisi yhtään mitään söpöä kannua helpottamaan sairastamista ja elämää muutenkin ja sitten se löytyi. ♥

   Ja kiitos, parempaa kohti ollaan jo menossa, enää ei oo pahemmin kuumettakaan. c:

   Poista